Gordijnen

Onze gordijnen worden met de grootste zorg geconfectioneerd. In onze showroom kan u kiezen uit alle mogelijke afwerkingen, plooien, lussen en rails.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën regelen de lichtinval en het inzicht met precisie. Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in ontelbare combinaties, stijlen en lamelbreedtes.

Verticale lamellen

Zorg voor de juiste lichtinval, verzeker uw privacy en creëer de juiste sfeer: kunststof lamellen of textiellamellen, strak modern of rustiek en gezellig.

Plissé en duette shades

Zacht, duurzaam en isolerend zijn specifieke eigenschappen van deze oplossingen. Shades, plissé en duetten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en transparante of semi-transparante stoffen.

Shutters

Houten shutters zijn een duurzame investering. Shutters creëren een unieke sfeerbeleving.

Dakraamoplossingen

Oplossingen voor alle soorten dakramen met rolgordijnen, plissé of jaloezieën. Om te verduisteren, warmte te weren of gewoon om sfeer te scheppen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen brengen de verticale beleving op een nieuw niveau, met een heel eigen kijk op de grote ramen waar interieurontwerpers zo van houden. Met royale breedtes van 40 cm tot 130 cm per paneel, loopt elk paar paneelgordijnen in 2, 3, 4 of 5 verschillende rails.

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen hebben een ongekend niveau van stijl en raffinement. U kunt kiezen uit een enorme verscheidenheid aan materialen in een enorme collectie patronen, stoffen en afwerkingen. Speciaal voor grote raampartijen hebben wij XL rolgordijnen.

Vouwgordijnen

Deze strakke, op maat gemaakte raambekleding is verkrijgbaar in een exclusieve reeks stoffen, stijlen en afwerkingen, waardoor u zeker een uitstraling vindt die perfect bij uw interieur past.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën creëren een extra dimensie in uw interieur. Verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en houtsoorten.

Automatisatie

Nagenoeg elke raamdecoratie is gemotoriseerd verkrijgbaar. Er zijn ontelbare redenen om uw gordijnen, jaloezieën en zonwering te automatiseren. Zo is geautomatiseerde raamdecoratie ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, biedt het zuiver comfort en veiligheid en is het energiebesparend. Om een maximale levensduur en geluidsarme werking te garanderen, is het erg belangrijk om voor de juiste motor te kiezen. Bovendien hebt u de keuze om uw automatiseringen te bedienen via vaste schakelaar, afstandsbediening, domotica systeem of smartphone. Botbijl helpt u graag bij de ontwikkeling van uw project.